Ponúkame viac ako 13 rokov skúseností.

Kamenárstvo GELNICA, Slovenská 13, 056 01

Ochrana a spracovanie osobnýchch údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Gelkam s.r.o , so sídlom Slovenská 13, 056 01 Gelnica, IČO: 36601055, zapísanej vo verejnom registri vedenom na Okresný sú Košice I. v Košiciach, oddiel s.r.o, vložka 17452/V (Ďalej len “Správca”), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • ………….

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom …………. . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu … rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu alebo zaslaním listu na kontaktné údaje  spoločnosti Gelkam s.r.o

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Kontaktuje nás

  • 053/441 14 93
  • 0911 249 267
  • 0904 397 269
  • 0903 214 208
  • gelkamsro@gmail.com

Otváracie hodiny

  • Pondelok : 7:00 -17:00
  • Utorok : 7:00 - 17:00
  • Streda : 7:00 - 17:00
  • Štvrtok : 7:00 - 17:00
  • Piatok : 7:00 - 17:00
  • Sobota - Nedeľa : Zatvorené

Kde nás nájdete